esmaspäev, 21. september 2009

Ahjuforell

Mmmm, vahel tuleb nii kange kala isu. Nii häbi, kui see ka pole, siis meie lauale jõuab kala suhteliselt harva. Aga püüan seda viga nüüd parandada ja nädalas vähemalt ühe "kala päeva" teha.

Ostsin tüki forelli fileed, määrisin soola ja pipraga. Raputasin üle hakitud tilliga ja pigistasin sidruni mahla. Seejärel tõstsin kõige peale umbes pool purki lahjat Salvesti majoneesi. Oii, kui mahlaseks see tegi. Fooliumisse ja ahju. Igatahes, kõrvale tegin juba meie majas unustatud asja, riisi ja ülihea toorsalati. Kastme tarbeks riivisin sidruni ja apelsini koort ja veidi soola ja apelsini pipart ja siis koor ja majonees. Oeh, oli see alles lõunasöök. Kala on hääää:)

1 kommentaar: