reede, 25. september 2009

Tuunikala võilevatort

Paljud on mult seda retsepti küsinud aga siiani puudus mul pilt, et seda ka blogisse üles riputada. Aga pilte sorteerides ühe siiski leidsin suvistest pidustustest. Tõesti, imelihtne ja mugav teha.:) Kogused on muutuvad, olenevalt kui suurt soov saada on:) Panen siia sellise kus põhjaks on 8 suuremat röstsaia viilu ja korruseid siis kokku 4. (pildil 2x kogused)


32 viilu suuremat röstsaia (head saia, ntx Fazer)
1 purk tuunikala vees
1 porru
1 pakk külmutatud krevette (200 g)
1 pakk merevaiku
1 purk marineeritud kurki (mina ostsin Felixi perekurki viilutatud)
hapukoort
majoneesi
sool

Lõika röstsaiadel saia ääred ära. Lao esimene kiht alusele. Sega omavahel tuunikala+ hapukoor+ majonees+ sool ja määri esimesele kihile. Seejärel lao sinna peale järgmine saia kiht. Tükelda porru väikesteks tükkideks ja umbes pool kogus külmutatud krevettidest ja sega need merevaiguga, kui tundub liiga kuiv lisa veidi hapukoort. Seejärel laota kiht saiadele. Nüüd laota jälle järgmine saiade kiht. Tükelda viilutatud Felixi kurgid väiksemaks ja sega hapukoore+ majoneesiga. Seejärel lao viimane kiht saia. Määri pealt hapukoore+majoneesi seguga. Samamoodi toimi ka äärtega. Ära koonerda nendega:)
Kui kõik valmis siis vähemalt ööks külmkappi:) Enne serveerimist kaunista oma maitse järgi:)

1 kommentaar:

  1. Sinu kuulsad võileivatordid:D Nüüd saan siit retsepti vaatamas käia kui ära unub.

    VastaKustuta