Pühapäev, 18. oktoober 2009

Hommikused praemunaga juustu-röstsaiad

Otsustasin proovida Ragne saiasi. Oehh, pildi pealt mõtlesin küll, et ahvatlevad aga, see maitse, nii teistmoodi, nii hea:) Aitäh:)

4 saiaviilu
4 tl majoneesi
veidi sinepit
4 juustuviilu
4 muna
soola-pipart
peenramaal leiduvat maitserohelist

Rösti saiaviile kergelt õliga piserdatud pannil. Kui saiade üks pool hakkab pruunistuma, pööra need ümber. Aseta röstitud pinnale majoneesi ja väike törts sinepit, määri laiali ning kata saiad juustuviiludega. Rösti pannil seni, kuni ka teine pool parajalt krõbe ja kuldpruun. Tõsta tulelt ning seejärel prae pannil mõlemalt poolt ka munad (munakollane v tervõiks pannile lüües terveks jääda). Maitsesta munasid vahetult enne ümberpööramist soola ja pipraga. Prae seni, kuni munakollane on veel keskelt veidi vedel. Kui oled selle saavutanud, tõsta tulelt ning aseta need röstitud juustusaiadele. Lõika noaga munakollasele väike sisselõige, nii et vedelaks jäetud munakollane veidi välja valguks. Raputa peale ohtralt maitserohelist (roheline sibul, till ja petersell on kohustulikud elemendid) ja lihtsalt naudi!

1 kommentaar: