pühapäev, 28. veebruar 2010

Spagetid hiidkrevettidega värskes tomatikastmes

Nädalavahetusel tuli hirmus spagettide isu. Sirvisin erinevaid retsepte ja lõpuks miskisin omale meelepärase kokku. Väga mõnus tuli, eriti jääkülma valge Itaalia veiniga, mis pidi sobima eriti hästi just mereandide ja kalaga. Ja nii oligi. Üldse, isetehtud värske kaste annab pastale hoopis teise meki.

Koostis: (4-le)

200 g spagette
350 g kirsstomateid
100 g šalottsibulat
20 g küüslauku
basiilikut, peterselli
20 hiidkrevetti
60 parmesani juustu

Valmistamine:

Lase veel keema minna, lisa sool ja spagetid ja keeda valmimiseni. (1-2 min. vähem kui pakil kirjas) Pane blenderisse sibul, küüslauk ja tomatid ja püreeri, maitsesta soola ja pipraga. (kui maitsed seda, ära ehmata. Kibe maitse kaob soojenedes). Prae krevetid ja lisa kaste. Hauta mõnda aega, seejärel lisa kaste ja ürdid ja vajadusel maitsesta veel soolaga. Serveeri parmesani juustuga. Bon appetit!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar