Soovitan soojalt!
Põhi:
150 g võid
3,5 dl jahu
0,5 tl soola
2 spl vett
Täidis:
1 sibul
1 punane paprika
2 dl vahukoort
1 muna
2 dl riivjuustu
100 g sinihallitusjuustu
1 pakk Talleggi sidrunimaitselist kanafileed
1 väike purk ananassitükke
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks, lisa vesi ja sega ühtlaseks. Suru tainas võitatud ümara koogivormi põhja ja äärtele. Hoia täidise valmistamise ajal jahedas. Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil väheses õlis. Lisa hakitud sibul ja paprika ning prae 5 minutit. Seejärel tõsta pann tulelt, sega juurde nõrutatud ananassikonserv, peenestatud sinihallitusjuust, vahukoore-muna segu ja riivjuust. Küpseta põhja 200 kraadises ahjus 10 minutit, vala peale täidis ja küpseta veel 20 minutit (mina olen küpsetanud isegi 30-40 minutit, et täidis ilusti ära hanguks).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar