Laupäev, 15. august 2009

Ahjukana kartuli ja porganditega

Tuli isu proovida teha tervet kana. Mõeldud, tehtud. Otsisin internetist veidi infot, kuidas ja kaua teha. Seekord otsustasin sinepiga proovida. Vääga hea jäi. Sinepi maitset ka õnneks tunda polnud. Ahjukartuleid tegin ka teistmoodi kui tavaliselt.

Määrisin kana soola ja pipraga kokku ja määrisin sinepiga kokku. Mõne aja laagerdus külmkapis ja siis panin eelkuumutatud ahju. Umbes tund aega lasin olla ja siis lisasin küpsetuskotis kartulid ja porgandid. Lasin kogu kupatusel veel tund aega ahjus olla, 15 min. enne lõppu lõikasin küpsetuskoti pealt lahti ja lasin kartulitel pruunistuda. Retsepti sain http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=5221 Lisan veel pildi kus on lisaks praele ka kõik minu enda valmistatud hoidised:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar