Kuna kapsa hind lausa kutsub seda ostma, siis otsustasin kapsahautist proovida. Silma jäi aga üks teistmoodi retsept. JÄLLE see sinihallitusjuust. Tuli väga maitsev ja teistmoodi:) Retsepti sain toidutarest, http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=8538 . Pilt unus taldrikust tegemata, sp. ka tuleb seekord pannipilt:D
Vaja läheb:
400 g värsket kapsast
100 g sinihallitusjuustu
100 g valget veini
2 tk sibulat
175 g rõõskakoort
2 tl Dijoni sinepit
1 sl valgeveiniäädikat
100 g peekonit
Lõika peekonist ribad ja prae kuumal pannil. Prae sibul ja lisa valge vein. Hauta, kuniks vein on aurustunud. Lisa rõõs koor, sinep, pipar ja sool. Kuumuta, kuni segu pakseneb. Kuumal pannil prae hakitud kapsas, lisa veiniäädikas ja kuumuta paar minutit. Sega kapsa hulka kreemjas kaste ja hauta, kuni kapsas on peaagu valmis. Murenda hautise hulka sinihallitusjuust ja sega, kuni juust on sulanud. Serveeri krõbeda peekoniga.
Juustuga kapsahautis on päris rammus. Varu endale kindlasti päts kvaliteetset saia kõrvale, mida hautise kõrvale ampsata. Ahjusoe ciabatta sobib selleks kohe kindlasti! Ise pakkusin keedukartuliga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar