Kolmapäev, 2. september 2009

Ahjusaiad merevaigu ja punase pestoga

Oeh, ma kirjutasin siia pika-pika jutu nendest saiadest aga see haihtus kuhugi ära ja kuna ma ei viitsi seda pikka lugu uuesti kirjutada, siis see jääbki saladuseks. Võin vaid öelda, et need on sõltuvust tekitavad ja kõik, kes neid on korra maitsenud satuvad nõiaringi. Ma ei julge mõeldagi palju ma neid ainuüksi see ndl olen ära söönud(täna on kolmapäev).

Vaja läheb:

Röstsaia
Merevaiku
Punast pestot
Kaunistamiseks kirsstomateid


Määri saiale võid ja pane ahju, kuni näed, et saia äär on kena küps.
Seejärel lase veidi jahtuda ja määri punase pestoga. Peale kirsstomat. Paku külalistele:)

Ps! Pildil on meie hommikusöök, olgu öeldud, et sõime selle 2-si ka otsa. Jube!

1 kommentaar:

  1. sul retseptis merevaik, aga kirjelduses või...kumb siis on? ma pean menüüd nädalavahetuseks koostama ju ja see tundub nii ahvatlev :)

    VastaKustuta