1 purk päikesekuivatatud tomateid
1 purk oliive (mina panin vähem)
veidi kadakajuustu küüslauguga
veidi kadakajuustu küüslauguga
1 pakk pitsamaitseainet
Haki koostisosad ja lisa taignale. Sõtku, vajadusel lisa juurde jahu. Pane ahju põhja kauss veega ja pintselda paar kord küpsemise ajal koorikut.
Küpseta järgnevatel temperatuuridel:
250 kraadi juures 20 min
220 kraadi juures 10-15 min
200 kraadi juures 10-15 min
180 kraadi juures lõpuni
180 kraadi juures lõpuni
Leiva küpsetamine võtab aega 1-1,5 tundi (olenevalt ahjust). Arvesta ka sellega, et ahjust välja võttes küpseb leiva sisemus veel edasi. Valmis leib pane niiske käterätiku alla seisma, et koorik liialt kõvaks ei läheks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar