Seda retsepti Kertu blogis silmates tundsin, et pean ka seda proovima. Väikese omapoolse muudatusega saigi supp valmis keedetud ja väga hea tuli:) Isegi mitte supiarmastaja mees sõi isukalt. Kõrvale pakkusin enda küpsetatud leiba tomati kattega.
1tl õli
1 sibul
350ml kanapuljongit
1 kartul
0,5tl tüümiani
musta pipart
2 kollast paprikat
veerand karpi merevaiku
1tl õli
1 sibul
350ml kanapuljongit
1 kartul
0,5tl tüümiani
musta pipart
2 kollast paprikat
veerand karpi merevaiku
2 viilu röstsaia
Kuumuta kastrulis õli ja lisa hakitud sibul. Prae umbes 5 minutit. Kalla juurde puljong. Lisa tükeldatud kartul, tüümian, pipar ja tükeldatud paprika. Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Vahepeal rösi ja tükelda sai. Lisa supile merevaik ja püreeri supp, puista sisse röstsaia tükke. Kõrvale naudi leiba tomatikattega (tükeldatud tomatid, törts majoneesi ja merevaiku ja maitseaineid)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar