Laupäev, 14. november 2009

Nacho'd hakklihatäidisega ja

Nacho´d on lihtne mehhiko suupiste. Maitsevad parimalt otse ahjust võetuna, kuid sobivad serveerida ka külmalt. Üsna vürtsikas suupiste, mille juurde paku külma õlut.

200 g nacho chipsid
2 tl õli
2 punast kauna tšillit
4 küünt küüslauku
2 tk sibulat
500 g hakkliha
tšillipulbrit
soola
pipart
taco-maitseainesegu
3 sl tomatipastat
100 g riivjuustu

Kuumuta pannil õli ning prae selles hakitud tšillipipar, küüslauguküüned ja sibul. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist. Maitsesta tšillipulbri, soola, pipra ning taco-maitseainega. Sega juurde tomatipasta. Tõsta igale tšipsile 1 sl hakklihasegu ja puista peale veidi riivjuustu. Küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit ning serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar