Teisipäev, 19. jaanuar 2010

Ahjulõhe juustuse kattega


Olen Ragne blogist juba ammu piilunud seda retsepti aga pelgasin seda, et kas liiga rammusaks ei lähe. Aga võtsin ennast kokku ja proovisin ära. Väga mõnus sai:) aga kõrvale midagi peale toorsalati poleks ette kujutanud. Minu figuur ei ole ka selline kui Ragnel, nii et see jõuab meie lauale harvem, kui kord kuus:) Aga hea oli ta küll.

Neljale:

1 keskmise suurusega lõhefilee (ca 700-800g)

250 g riivitud juustu

2 muna

tilli, soola, pipart

Märi lõhefilee kokku soola, pipra ning hakitud tilliga. Sega omavahel lahtiklopitud munad ja riivitud juust. Kata kala juustu-munaseguga. Küpseta 200 kraadi juures ca 20-25 minutit, kuni juust on sulanud kuldkollaseks. Kõrvale tegin toorsalati, millele lisasin mango-tsilli salatikastet, sobis kala kõrvale ideaalselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar