Teisipäev, 23. märts 2010

Quesadillad

Pole siia väga ammu midagi kirja pannud, kuna olen hetkel üle pika-pika aja jälle tööinimene. Tegelikult olen ka tööl käies vaaritanud ja vahel isegi pildi valmis klõpsinud aga mitte pole mahti, neid ka siia üles riputada. Lappasingi fotokat ja nu üks retsept oli küll juba meelest läind, loll pea on ihu nuhtlus ma ütlen. Katsun edaspidi usinam olla. That´s a promise.


Otsustasin siis seekord sellise kiire variandi kasuks. Väga mõnusad ampsud tulid, järgmine kord pakun kindlasti ka külalistele, sest need olid head nii soojalt ja külmalt. Nii, et soovitan!

1 pakk Santa Maria tortillasid
1 purk Santa Maria ananassisalsat
200 g riivjuustu
150 g meelepärast sinki (mina kasutasin pizzakatet)
õli

Pane pann õliga kuumenema. Määri pooled tortillad salsaga ja raputa üle singi ja juustuga, seejäärel suru järelejäänud tortillad nende peale. Prae väheses õlis mõlemalt poolt mõned minutid (kuni juust on suland). Keeramisel kasuta nii käe kui labida abi, et täidis vahelt välja ei vupsaks. Lase mõned minutid jahtuda ja lõika parajateks sektoriteks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar