Teisipäev, 23. märts 2010

Lõhe-kreveti pasta

Nädalavahetusel Marie oli maal mamma juures ja kuna meil papa on kalamees, kellel seekord seda kalaõnne eriti oli, siis lapsele järgi minnes pandi mind lõhet puhastama. Neid oli oma 7 seal, igas suuruses. Õnnestus ka minul üks suur pirakas saada. Ohh, ma siis muist soolasin ära ja siis tegin ahjus ja siis bruchettasid ja pastat kah:) Nii, et kui mu oma mees kalameheks ei hakka, siis hakkan ma kalanaiseks, sest kala on häää. Vot nii!

silma järgi forellifileed
400 g krevette (ostsin neid puhastatud ja külmutatud  2x 200g)
250 g riisinuudleid
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 pakk rõõskkoort
1 pakk kohvikoort
pakk merevaiku / toorjuustu
basiilikut
peotäis kirsstomateid
basiiliku maitseainet
soola, pipart

Prae pannil sibul ja küüslauk. Lisa forellifilee tükid ja maitsesta. Kui need on valmis siis lisa koored ja kuumenedes merevaik. Samal ajal keeda riisinuudlid või pasta. Kui merevaik on suland lisa poolitatud kirsstomaid ja basiilik. Seejärel lisa nuudlid ja kõige viimasena krevetid. Maitsesta. Serveerimisel võid peale raputada parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar