esmaspäev, 27. aprill 2009

Väikesed mõnusad hakklihapannkoogid



Otsustasin siia lisada ka argipäeva toidud, siis kui teinekord pea tühi on saab kohe vaadata ja ehk on abiks teistelegi. Tegin seda "tainast" ise hästi veidike rohkem, kui retseptis ja seda tuli ikka väga palju, terve armee jagu lausa. Panin osa tainast külmkappi ja suman emaga homme maale, las teeb ka. Praadimine tüütas ka veidi ära ja panin ühe pannitäie hoopis ahju, tulid sama head, ainult veidikene krõbedamad. Igatahes väga mõnus kodune söök tuli ja kindlasti teen kunagi veel.

Tainas: (4 inimesele)
  • 2 marineeritud kurki
  • 2 muna
  • 3 dl vett
  • 2 dl pannkoogijahu
  • 300 g hakkliha
  • 150 g riivjuustu
  • sool, must pipar

Praadimiseks: õli

Kaste:

  • 1 dl hapukoort
  • 1 dl majoneesi
  • 2 marineeritud kurki
  • 1 keedu muna
  • värske till
  • sool

Lõika kurgid väikesteks kuubikuteks. Löö munad kaussi, lisa vesi ja klopi munad vispliga lahti. Seejärel sega hulka pannkoogijahu. Sega taignasse ka hakkliha, tükeldatud kurgid ja riivjuust. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta pannil õlis väikesed lusikapannkoogid. Kastme valmistamiseks tükelda kurgid ja haki muna, sega kokku ülejäänud kastmeainetega. Juurde keetsin veel kartulit ja tükeldasin tomatit ja marineeritud peeti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar