teisipäev, 5. mai 2009

Spagetid tuunikala ja tomati kastmes

Seda pastat olen ma juba mitu korda teinud. Kiiremini valmivat pastat vast annab otsida. Ja lisaks kõigele muule on ta ka vahelduseks kalaga. Seekord tegin ma aga seda sellepärast, et poodi ei viitsinud minna ja selle pasta valmistamiseks olid kodus peaaegu kõik asjad olemas. Ainult tomatipastat polnud aga kasutasin ära külmkapis leiduva kookospiima ja sinihallitusjuustu+ purustatud tomatid. Tulemus tuli samuti väga huvitav. Siia aga panen selle toidutare retsepti. Kogus on neljale.


  • 250 g spagette

  • 1 tk sibul

  • 2 küünt küüslauku

  • 1 tl pune (kuivatatud)

  • 1 sl õli

  • 400 g purustatud tomateid

  • 2 sl tomatipastat

  • 1 karp tuunikala vees

  • sool, pipar, suhkur

  • parmesani juustu

Tükelda sibul ja küüslauk, pruunista kergelt õlis. Lisa tomatikonserv ja -pasta ning keeda aeg-ajalt segades 5 minutit. Maitsesta pune, soola, pipra ja suhkruga. Nõruta tuunikalakonserv, lisa kastmele ja kuumuta läbi; ära enam keema lase. Serveeri kastet koos äsjakeedetud spagettidega. Kaunista värske punega. Soovi korral puista peale riivitud Parmesani juustu. Kõrvale tegin hapukoore majoneesi salati.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar